WOBBELYOGA                    
    KINDEREN EN OUDER-KIND    

             
         TYPLESSEN                           

             
  WORKSHOPS BAKKEN                   

 
   VERKOOP TAARTEN
            EN DESSERTEN                           

 
    MASSAGES EN
            RELAXATIE                           

TYPLESSEN

 

 Blind leren typen op een speelse en efficiënte manier
 
Alle kinderen leren op een verschillende manier. Bij deze typmethode wordt hiermee rekening gehouden. Er wordt gewerkt vanuit de 6 verschillende leerkanalen: visueel, auditief, motorisch, ritmisch, verbanden en logica. Als je geen rekening houdt met de individuele leerstijl in de meervoudige intelligenties van een kind, dan gooi je veel kansen bij voorbaat al overboord! Er wordt in groepen gewerkt, maar met ‘unieke individuen’ met eigen leermogelijkheden. In groep werken kan, maar dan wel individueel gedifferentieerd. Leren op maat dus.
 
Bewust met iets anders bezig zijn om het onbewuste in één keer goed te automatiseren! We leren eerst de letters en letterposities automatiseren. Vanuit deze kennis gaan we verder naar het motorisch uitvoeren. Geregeld oefenen geeft uiteraard de beste resultaten.
 
De cursus bestaat uit 9 lessen van 1u. De eerste 6 lessen zijn wekelijks; lessen 7-9 zijn om de 14 dagen. De kinderen oefenen thuis dagelijks 15 minuutjes. Bij de 9de les leggen de kinderen een typproef af.
 
De kinderen hebben voor deze lessen een laptop nodig waarop een tekstverwerkingsprogramma geïnstalleerd is. Ze krijgen de cursus per les mee; ze voorzien hier zelf een ringmap voor.  Verder zijn er geen kosten. De kosten voor de cursus zijn €180.
 
Er kan ook een individueel traject opgestart worden. De lessen gaan dan door bij "Lekker Creatief".